Les - All levels

Tango Maastricht

Les - All levels

Tango Maastricht

De voetjes in de Danstent gaan van de vloer met een aantal Maastrichtse dansverenigingen. Op zondag 6 oktober komt Tango Maastricht langs en staat de tent in het teken van de TANGO! Iedereen is van harte welkom om mee te dansen. Alleen kijken en meegenieten onder het genot van een drankje kan natuurlijk ook! 
 
Stichting Tango Maastricht is in november 1987 opgericht. Daarmee is Tango Maastricht een van de oudste Tangoscholen van Nederland. Tango Maastricht is een vrijwilligersorganisatie. Het doel is het bevorderen van de Argentijnse cultuur in Nederland, en meer in het bijzonder de Argentijnse Tango, zowel de dans, als de muziek.

Van 17:30 tot 18:30 kun je meedoen met een Tango workshop. Daarna openen we de dansvloer voor iedereen! Iedereen is van harte welkom om mee te dansen. Alleen toekijken? Loop gewoon binnen zonder ticket!

zo 6 okt 2024
Overige locaties :
Danstent op het Vrijthof
17:30 - 18:30
Dans
Tickets
Zet op wensenlijst
Info

Gratis - reserveren verplicht

D
Beeldmateriaal (3)_Tango Maastricht_@Sjoerd Derine.jpg Beeldmateriaal (1)_Tango Maastricht_@Sjoerd Derine.jpg Beeldmateriaal (4)_Tango Maastricht_@Sjoerd Derine.jpg Beeldmateriaal (2)_Tango Maastricht_@Sjoerd Derine.jpg

Fotografie

Sjoerd Derine