Les - All Levels

Ruby Pure Latin

Les - All Levels

Ruby Pure Latin

De voetjes in de Danstent gaan van de vloer met een aantal Maastrichtse dansverenigingen. Op zaterdag 5 oktober komt Ruby Pure Latin langs en staat de tent in het teken van SALSA! Iedereen is van harte welkom om mee te dansen. Alleen kijken en meegenieten onder het genot van een drankje kan natuurlijk ook! 
 
Van 18:00 tot 19:00 kun je meedoen met een workshop die bestaat uit drie delen: We starten met merengue, zodat we alvast in Caribische sferen komen. Vervolgens gaan we over naar salsa om de voetjes en heupen nog wat meer los te gooien en waar we mee afsluiten blijft nog even een verrassing! Alleen toekijken? Loop gewoon binnen zonder ticket!

Gooi je heupen los, laat je meevoeren in de wereld van Ruby Pure Latin en maak kennis met salsa!


Daarna openen we de dansvloer voor iedereen! Geniet van de beste salsa moves onder het genot van een drankje of waag zelf een dansje op de dansvloer van de Danstent! 

za 5 okt 2024
Overige locaties :
Danstent op het Vrijthof
18:00 - 19:00
Dans
Tickets
Zet op wensenlijst
Info

GRATIS - RESERVEREN VERPLICHT

D
Beeldmateriaal (1)_Ruby Pure Latin_@SjoerdDerine.jpg Beeldmateriaal (4)_Ruby Pure Latin_@SjoerdDerine.jpg Beeldmateriaal (3)_Ruby Pure Latin_@SjoerdDerine.jpg Beeldmateriaal (2)_Ruby Pure Latin_@SjoerdDerine.jpg

Fotografie

Sjoerd Derine